PENAFIAN ... Segala info yang terdapat di dalam weblog ini adalah berdasarkan pengalaman peribadi pemilik weblog dan bersifat "TANPA PRASANGKA (WITHOUT PREJUDICE)" ... ianya TIDAK BOLEH sama sekali walau dalam apa cara dan/atau bentuk sekalipun dijadikan dan/atau dianggap sebagai maklumat rasmi dan/atau dikaitkan dengan Lembaga Penaraf Pengakap Raja Negeri Sembilan dan/atau Persekutuan Pengakap Malaysia Negeri Sembilan ... Pemilik weblog ini juga tidak boleh dipertanggungjawabkan terhadap sebarang kekeliruan dan/atau kecelaruan akibat dari pembacaan di weblog ini ... Mana-mana isi kandungan samada sebahagian dan/atau keseluruhan weblog ini juga tidak boleh dijadikan sebagai bahan bukti di mana-mana mahkamah walau atas apa tujuan sekalipun ... Pembacaan anda seterusnya di weblog ini membuktikan anda memahami isi kandungan penafian ini dan bersetuju dengannya ... SALAM PENGAKAP!

TAKLIMAT PENYELARASAN PERKHEMAHAN DAERAH SEREMBAN TIMUR 2018

Tarikh : 22hb. Oktober 2018 (Isnin)
Masa : 2.30 petang - 4.00 petang
Tempat : SK Rahang
No. Rujukan: PPDS. 700-6/5 (24) bertarih 9hb. Oktober 2018

Makluman : Antara yang diperbincangkan adalah Perkhemahan Agoonoree Muhibah PKK PPMDST 2018 pada 9 - 11 November 2018 bertempat di SK Rahang dan Perkhemahan Ujian PM/PR PPMDST 2018 pada 16 - 18 November 2018 bertempat di SMK Seri Pagi.

Turut diperbincangkan ialah program Hari Keluarga Majlis Pesuruhjaya Pengakap Daerah Seremban Timur yang dijadualkan pada 1-2 Disember 2018 di Sarang Buaya, Muar Johor. Antara aktiviti selain beramah mesra, perkara utama yang akan diperbincangkan adalah mengemas kini struktur organinasi Majlis Pesuruhjaya Pengakap Daerah Seremban Timur.


BIDANG TUGASAN